La Roche-Posay

U ljekarnama Polunić možete ostvariti popust od 20 % na cjelokupni La Roche-Posay asortiman proizvodaod 15. do 16. veljače 2021. 

Istražujući s više od 25.000 dermatologa diljem svijeta osnovne grane dermatologije, od njege kože i vlasišta do dekorativne kozmetike i estetskih zahvata, La Roche-Posay stvara novu generaciju dermokozmetičkih proizvoda za njegu kože s formulom temeljenom na La Roche-Posay termalnoj vodi, kako bi unaprijedio kvalitetu života pacijenata.

Dok je asortiman proizvoda najprije obuhvaćao dopunske proizvode terapijama koje bi propisao dermatolog za određeni problem (akne, ekcem, atopija i dr.), linija proizvoda ubrzo je proširena na proizvode za svakodnevnu njegu kože (osjetljiva koža, starenje kože, isušena koža, nadražena koža i dr.), šampone i šminku (puder, šminka za oči i dr.), prilagođene osjetljivoj koži. Napokon, hvatajući korak s trendom estetskih korekcija u dermatologiji, La Roche-Posay odsad nudi i niz korektivnih postupaka, rezerviranih za kliničke i estetske zahvate povezane s njegom kože,  s profesionalnim pilingom.

Za potrebe bilo kojeg tipa kože, La Roche-Posay nudi odgovarajuću njegu i šminku s ciljem mijenjanja života čak i najosjetljivije kože, svakoga dana.

  • Galerija slika

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.