A-derma Protect

Ostvarite popust od 20 % na cijeli asortiman A-derma Protect proizvoda u razdoblju 2.6.-30.6.2017. u Ljekarnama Polunić.

A-DERMA je ekspert za fragilnu kožu. Nudi rješenja za različite tipove fragilnosti (nepatološka i patološka stanja) za cijelu obitelji, od najmlađih do najstarijih.

Ovaj puta Laboratoriji A-DERMA otišli su korak dalje i osmislili  inovativni koncept,  « 1,2,3 zaštita od sunca », koji daje odgovor na sva 3 nivoa štetnog djelovanja sunca.

1. A-Derma ŠTITI površinu kože. Prvi nivo je UVA-UVB zaštita širokog spektra, koju omogućuje PFDC patentirani sustav zaštitnih filtera (Tinosorb S, Tinosorb M, Parsol 1798, Uvasorb HUB). Riječ je o ultra sigurnoj zaštiti visoke podnošljivosti: optimalan broj filtara, velike molekularne mase, fotostabilni, vodootporni.

2. Budući da ni jedan sustav filtara ne štiti kožu 100% od UV zraka, potrebno je OJAČATI funkciju barijere. Za taj drugi nivo zaštite zaslužna je A-DERMINA inovativna djelatna tvar, Barriestolide®, iz ulja izdanaka Rhealba®zobi, čije je djelovanje na fragilnu kožu patentirano.

3. Ulje izdanaka Rhealba® zobi, osim zbog svog sadržaja Barriestolide®-a, važno je i za treći nivo zaštite od štetnog djelovanja sunca: ČUVA stanice od oštećenja, odnosno potiče njihovu samoobranu na 3 načina: djeluje kao antioksidans, čuva DNA stanica i detoksicira.

ZU Ljekarne Polunić

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.